Redan från unga år har jag haft ett hårintresse, då var det mina småbröder som satt modell. När jag började frisörskolan 1997 visste jag nog inte riktigt vad jag hade gett mig in i, men här fann jag mitt kall. Ett yrke som är både kreativt och spännande, som ger mig möjligheten att hjälpa människor att uttrycka sin personlighet.

2009 bestämde jag mig för att starta Noiz. Här vill jag skapa ett utrymme där vi tillsammans kan uttrycka vår kreativitet och utmana oss. Just det som fick mig att älska yrket frisör. Jag vill att salongen ska kännas som både ditt och mitt andra hem.

Som frisör och barberare inspireras jag av idag av 50-talets rock’n’roll och Grungen som var stor under 90-talet. Sub-rock’n’roll kulturen är mig varmt om hjärtat och har alltid varit den del av mitt liv. Tillsammans med de klassiska teknikerna från Vidal Sassoon och dagens fusion, av nytt och gammalt, så hittar jag min inspiration och mitt kreativa uttryck.

Idag sitter mycket av vår identitet i håret och det känns fantastiskt att kunna hjälpa dig att uttrycka din personlighet.

 • Hårstylist Melodifestivalen 2002
 • Utbildare/Tekniker hos Tigi 2004
 • Utbildare/Tekniker hos Goldwell 2005-2016
 • Utbildare/Tekniker hos KMS 2016-idag
 • Brons i kategorin Partner, GLOBALZOOM Sverige 2017
 • Silver i kategorin Partner, GLOBALZOOM Sverige 2018

Mitt bästa stylingtips:
Less is never more

Jag startade min resa mot att bli frisör hösten 2006 och har sedan dess jobbat på olika ställen och mött massa inspirerande frisörer och kunder som man bytt erfarenheter med. Jag ser mitt yrke som en färskvara och då är det viktigt att alltid veta vad som händer i branschen. Och det är just därför Noiz passar mig så bra! För här är vi ett team som jobbar för att alltid hänga med i det senaste!

Att varje dag få skapa, hjälpa människor att få håret snyggt är fantastiskt givande och kul! Ibland kan de vara just den lilla detaljen som gör den stora skillnaden! Hoppas vi ses!

Stylingtips:
Använd alltid värmeskydd, för att skydda, bevara och få ett glansigare hår!

Min karriär som frisör tog fart redan dagen efter studenten, en het junidag 2001. Som frisör får jag dagligen utforska min egen kreativitet och jag älskar när jag får ta ut svängarna rejält. Hela färgpaletten så att säga.

På Noiz har jag varit med sen starten 2009. Att jobba i ett team som vi gör på Noiz är inte bara roligt utan otroligt utvecklande.

Jag finner min inspiration i vardagen. Intryck av material, färger och former. Sen blandar jag det med några kiknande barnskratt ett rejält tag i köket och vips så har hjärnfrabriken kommit fram till ett helt uppslag med nya ideer!

 • Utbildare/Tekniker hos Tigi 2004-2006
 • Guld i kategorin Creative, TRENDZOOM Color Challenge Sverige 2008
 • Silver i kategorin Creative, GLOBALZOOM Sverige 2013
 • Silver i kategorin Creative, GLOBALZOOM Sverige 2016
 • Silver i kategorin Creative, GLOBALZOOM Sverige 2017

Mitt bästa stylingtips:
Med hårspray kan man fixa det mesta!

Mer info om mig kommer inom kort..

Jag började på Noiz under min utbildning frisörgymnasium redan 2016.
Jag har också jobbat extra på Holberg & Nielsen. 2018-2019.
Från våren 2019 jobbar jag nu heltid på Noiz där jag gör mina lärlingstimmar.

Jag älskar det kreativa i frisöryrket.

Boka en tid hos mig så ska jag snygga till dig 🙂